iPad reparation

iPad reparation

iPad reparation

Har du tabt din iPad på gulvet? Er skærmen revnet og løber batteriet tør for strøm usædvanligt hurtigt? Det er irriterende, at ens iPad går i stykker, men hos OnSpotRepair kan vi hjælpe dig, hvis uheldet er ude. Der udføres dagligt iPad reparation. Vi er beliggende i Hvidovre, og har du brug for iPad reparation er du velkommen til at kigge forbi vores butik. Her sidder vi klar til at hjælpe dig, så du igen kan få glæde af din iPad.

Se vores iPad priser: https://onspotrepair.dk/prisliste/

Uanset hvilken model du har, så kan vi reparere den. Vi har stor ekspertise i reparation af iPads, og det gør, at vi kan hjælpe dig, uanset om du har en ældre eller ny iPad. Reparationer foregår på  værksteder i Frihedens Butikscenter og Hvidovre C, så giver vi altid 2 års garanti på reservedele. Det er din garanti for, at din iPad kan virke i længere tid. 

iPad skærm skift 

Det er let at komme til at tabe sin iPad. Især hvis det er ens børn, der primært sidder med iPaden. Det kan være svært at få ordentlig fat, og så glider den ud af hænderne på en. Det kan også være, den ryger ud af klapvognen, eller man kommer til at træde på den, fordi den er blevet lagt på gulvet. Når en iPad bliver tabt, kan den let få en revne i skærmen. Hos OnSpotRepair kan vi hjælpe dig med iPad skærm skift. Vi har stor erfaring med udskiftning af skærme på alle typer iPads, så har du brug for iPad skærm skift, er vi klar til at hjælpe. 

Læs mere om iPad her: https://www.apple.com/dk/ipad/

Kom forbi vores butik i Hvidovre, så tager vi os af det. Vi ved, hvor irriterende det kan være at undvære sin iPad, så hvad enten det drejer sig om en iPad reparation eller en iPad skærm skift, så arbejder vi hurtigt.