Ny skærm iPhone 7

ny skærm iphone 7 nemt og billigt

Har du været så uheldig at tabe din iPhone 7 på et hårdt underlag, så du har brug for en ny skærm iphone 7? Så kan OnSpotRepair hjælpe dig! Vi er specialister i Apple produkter og er altid indestående med Apple reservedele til netop sådan et tilfælde. Du kan trygt overlade din iPhone 7 i vores hænder, da vi har fokus på den gode service, tryghed og tillid. Vi går aldrig ned på kvaliteten af vores arbejde og sigter efter at din nye iPhone 7 skærm er påsat, imens du stadig er i butikken.

En ny skærm til en iPhone 7? Det kan der være mange årsager til. Det kan være at du har været så uheldig, at tabe den eller at touch funktionen måske er nedsat.

Derfor hjælper vi dig med en gratis fejldiagnosticering, så du også ved, hvad årsagen til en eventuel fejl i touch funktionen kan være. Det er ingen hemmelighed at vi vægter vores kunder højt! Derfor kan vi altid fortælle dig om de processer, som vi går igennem ved vores fejldiagnosticering.

Se priser: https://onspotrepair.dk/prisliste/

iPhone 7 ny skærm

Læs mere på https://www.apple.com/newsroom/2016/09/apple-introduces-iphone-7-iphone-7-plus/

Hos os er vi altid indestående med høj kvalitets reservedele af skærme til din Apple iPhone.

Hvorfor vi også kan tilbyde dig en ekstra gevinst! Vi tilbyder nemlig et gratis beskyttelsesglas med til din nye iPhone skærm, hvis du ønsker en ekstra sikkerhed. Et beskyttelsesglas forlænger din iPhone 7’s nye skærms levetid og kan på sigt, spare dig for penge.

Vi sikre udover høj kvalitets reservedele med en 2 års garanti, så du er sikker på langtidsholdbare løsninger.

OnSpotRepair er lokaliseret i Frihedens Butikscenter, som er placeret centralt i Hvidovre. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med din iPhone 7 skærm. Har du en anden iPhone end en iPhone 7? Så kan også hjælpe dig! Vi har stor erfaring med flere generationer og modeller. Du er mere end velkommen til, at komme ind og få en ny skærm uanset om det er Apple, Huawei eller en iPad.