Om OnSpotRepair

OnSpotRepair ApS er Hvidovres lokale smartphone & tablet reparatør i Frihedens Butikscenter.

Martin

Martin har rollen som fuldtidsansat butikschef i vores afdeling i Frihedens Butikscenter & er ansvarlig for den daglige drift i butikken. Martin har arbejdet hos OnSpotRepair siden April 2018 & har lavet mere end 3000 telefoner gennem tiden. Martin er butikkens tekniske geni & står altid klar med værktøjet & et smil når du har brug for hjælp til en reparation. Oven i det har Martin fløjet modelfly fra en ung alder & er derfor den helt rette pilot i førersædet hos vores afdeling i Friheden.

Johan

Medstifter Johan stiftede med sin bror Daniel OnSpotRepair i December 2016 og har fulgt butikken som Administrerende Direktør siden. Johans primære ansvar er at styre organisationen, træffe strategiske beslutninger og andre centrale politikker. Johan holder principperne for OnSpot-Kulturen tæt ved alle daglige aktiviteter og leder altid med personlig ydmyghed og professionel vilje.

 

Dominic

Dominic er ansat som Butikchef  i vores afdeling i Friheden & er ansvarlig for de primære opgaver i butikken. Dominic har arbejdet her siden Marts 2023 & hjælper dig altid med at finde den bedste skræddersyede løsning til dit behov. Med god energi & godt humør bliver det lidt sjovere med en smadret skærm når du bliver betjent af Dominic.

 

Serhii

Serhii er ansat som Tekniker & Sælger i vores afdeling i Frihedens Butikscenter & er ansvarlig for kvalitetsreparationer. Eik har arbejdet hos OnSpotRepair siden August 2023. Serhii sigter altid efter at skabe den bedste kundeoplevelse og passer altid på din enhed som om det var hans egen.