Nøgle kopi

Nøgle kopi

Skal du have en ny nøgle kopi, så kan OnSpotRepair Hvidovre C hjælpe dig! Vi har indkøbt det nødvendige udstyr og maskineri, så vi fremover også kan tilbyde denne service til vores mange glade kunder. Vi lever jo af primært at reparare smartphones, tablets & computere, men da vi blev kontaktet af hælebaren, der ville have et samarbejde med os, så slog vi til. De laver sko og har hjulpet os igang med nøgler og, så laver vi telefoner for dem, så på den måde kan vi nu hjælpe med nøgle kopi I Hvidovre.

Nøgle kopi i dit lokalområde

Bor du i Hvidovre eller omegn, så kan du nu få lavet en nøgle kopi hos os i Hvidovre C. Det tager kun 5-10 minutter, at lave en nøgle kopi og så kan du igen komme ind derhjemme eller give nøglen til din nye kæreste, roomie, ven, naboen eller hvem der nu har brug for en kopi af din nøgle. Det har vi alle brug for en gang imellem, hvad enten det er den klassiske ruko nøgle eller en anden type. Vi laver dog ikke systemnøgler, men de fleste andre nøgler kan sagtens lave en nøgle kopi af. Vi har fået købt kvalites værktøj og standardnøgler, som bare skal slibes til, så de passer perfekt til netop din nøgle kopi.

Få hjælp til at lave en nøgle kopi tæt på 2650 Hvidovre

Som sagt, så har vi startet et samarbejde op med den velkendte kæde hælebaren, som har mange års erfaring med at lave nøgle kopi og de har så hjulpet os igang, så vi har de rigtige ting til at hjælpe folk med deres nøgler i de akutte situationer, som der nu engang opstår. Du kan derfor være helt overbevist om, at unanset om du kommer fra valby, Hvidovre, brøndby, Rødovre eller andre steder, så kan vi hjælpe dig med at få lavet den rigtige og billige kopi af din nøgle.

Vi ses når det passer dig.

Med venlig hilsen

OnSpotRepair Hvidovre C