iPhone 11 skærm skift

iphone 11 skærm skift

iPhone 11 skærm skift kan vi sagtens hjælpe dig med. Ofte sker det at ens iPhone bliver tabt på et hårdt underlag, såsom gulvet i entréen eller fortovet. Hvilket resulterer i revner eller ofte en helt skadet skærm, hvor man ikke længere tydeligt kan læse skærmens indhold. Hos OnSpotRepair kan du være ganske rolig, for vi kan skifte skærmen i din iPhone 11, når din skærm splintre.

Du kan roligt overlade din iPhone 11 til os, da vi har stor erfaring med skærmskift af Apple iPhone. Derudover har vi øje for professionalisme og kvalitative løsninger, hvorfor du som kunde altid kommer i første række.

En iPhone 11 har forskellige skærme afhængigt af om det er den iPhone 11, -Pro eller -Pro Max. Er du i tvivl om hvilken iPhone, du har, så kan du altid kontakte os for vished og en gratis fejldiagnosticering. Vores fejldiagnosticering er helt gratis, og sikre dig at ingen problemer bliver overset. Under vores fejldiagnosticering tager dig igennem hele processen, så du er sikker på, hvad der skal laves på din iPhone 11.
Der er ikke en Apple opgave som hverken er for lille eller for stor til os, hvorfor du altid kan komme ned i vores butik.

Skærmskift iPhone 11

Har du været så uheldig at din iPhone 11 skærm trænger til et skift, efter den er tabt? Så kan vi med stor glæde meddele, at vi kun benytter de bedste reservedele. Hvorfor vores glas til skærme er af højeste kvalitet. Vi tilbyder som en ekstra gevinst et beskyttelsesglas, hvis det ønskes. For at forlænge din iPhones 11’s levetid.

Vores butik er perfekt lokaliseret i Frihedens Butikscenter centralt i Hvidovre. Her står vi altid klar til at hjælpe dig med dit skærmskift uanset hvilken type iPhone 11, som du har. Vi bestræber os på at klare dit skærmskift, mens du fortsat venter i butikken.

Kontakt OnSpotRepair for iPhone 11 skærm skift

Du er mere end velkommen til at kontakte os på 60 54 67 67, hvis du har spørgsmål eller ønsker en tid, til reparation af din iPhone 11’s skærm. Du er også altid velkommen til at komme forbi butikken, hvor vi altid ser frem til at hilse på dig.

 

Læs mere omkring iphone 11 hos Apple selv på: https://support.apple.com/kb/SP804?locale=da_DK