iPhone & Samsung reparation – erhverv

Kontakt os

Har en erhvervsaftale med OnSpotRepair vakt interesse? Så kontakt erhvervs afdelingen på erhverv@onspotrepair.dk for mere information om iPhone reparation til erhverv, eller udfyld kontaktformularen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Bedste hilsner
Johan, Dominic & Martin


Få en samarbejdsaftale med OnSpotRepair allerede i dag og spar både tid og penge. Vi tilbyder iPhone reparation til erhverv – både store og små virksomheder i hele Danmark.

Med en samarbejdsaftale hos os står vores kompetente mobilteknikere altid klar til at servicere jer med rådgivning, teknisk support, iPhone reparation til erhverv og reservedele.

Super nemt koncept

Få en samarbejdsaftale med OnSpotRepair allerede i dag og spar både tid og penge. Vi tilbyder iPhone reparation til erhverv – både store og små virksomheder i hele Danmark. Med en samarbejdsaftale hos os står vores kompetente mobilteknikere altid klar til at servicere jer med rådgivning, teknisk support, iPhone reparation til erhverv og reservedele.

Gør det I er bedst til med en erhvervsaftale

Ved at indgå i en erhvervsaftale med os, slipper I for al besværet med vedligeholdelse og reparation af virksomhedens elektroniske enheder som smartphones og tablets. Vi reparerer selvfølgelig også smartphones og tablets fra andre mærker end Apple, som eksempelvis Samsung, Huawei, m.m.

Reparation af iPhone – erhverv

Hos OnSpotRepair har vi eget værksted, hvor vi hver dag foretager reparationer af forskellige smartphones – herunder reparation af iPhone og Samsung. Vores mobilteknikere er alle erfarne reparatører, så I kan være sikre på, at alle jeres enheder er i tiptop stand, når I får dem retur.

Kan det ikke betale sig at reparere jeres enheder ved for eksempel vandskade, tilbyder vi jer selvfølgelig at købe næsten nye iPhones til fordelagtige priser. OnSpotRepair har nemlig et stor udvalg af brugte smartphones i høj kvalitet. Læs mere om vores brugte smartphones her!