Studierabat

Hos OnSpotRepair tilbyder vi vores mange kunder studierabat når de får repararet deres enheder eller køber tilbehør. Du kan derfor som studerende nyde godt af en studierabat på 10%, når pengene er små som studerende. Livet som studerende kan ofte være krævende i og med man har færre penge, at gøre godt med, fordi man er på SU og derfor er studierabat endnu vigtigere for jer.

Studierabat på 10% gør, at SU rækker længere

Vi forsøger så godt vi kan, at hjælpe de studerende med at nå i mål med deres stramme budget. Derfor er vores studierabat tiltænkt den studerende som er så uheldig at han eller hun taber sin telefon, ødelægger sin computer eller mangler et godt cover til at passe på sin telefon. Et panserglas kan jo også nogle gange redde din telefon fra en større regning som så heldigvis er fratrukket studierabat på 10%. Det gør livet som studerende lidt mere udholdeligt.

Det dyre liv bliver nemmere med studierabat

Måden vi gør det på hos er, at er du ligesom du kender, så kan du komme ned og få repararet din telefon eller anden enhed. Der skal du, så gøre vores kollega i butikken opmærksom på, at du er studerende og så vil de sørge for at du studierabat på de aftalte 10%. Derefter betaler du bare som normalt, så du kan komme videre med dit liv med en ny telefon eller få sat dit ny indkøbte cover på, som du har købt ved at vise dit studiekort og derfor har fået lov til at få rabatten på de 10%. Vores butikker ligger i storcentre, hvor der er mange slags mennesker og derfor og så mange studerende som har muligheden for at gøre brug af studierabat.

Tidligere har vi hjulpet mange studerende og vil også gøre det igen, så du kommer bare forbi når det passer dig, så skal vi nok hjælpe dig videre.

På gensyn.

Med venlig hilsen

OnSpotRepair Hvidovre