Kørende mobil reparation

kørende iphone reparation

Hos OnSpotRepair tilbyder vi kørende mobil reparation til dig, som ikke har mulighed for at komme ud i butikkerne. Det kan også være, at din virksomhed har behov for reparation af div. iPhone, iPad eller Huawei, så vi tilbyder at køre ud til jer.

Du har mulighed for at bestille en tid til, at vi kommer ud til dig. Hvilket betyder at vi kommer ud til dig i en varevogn og udfører den reparation på din iPad, iPhone eller Huawei, som du eller din virksomhed har behov for. Vi lever faktisk af kørende iPhone reparation bl.a. Dog har vi også den kørende mobil reparation til andre enheder.

Som din kørende mobil reparatør, tilbyder vi at du eller din virksomhed sparer penge ved at benytte os, som din samarbejdspartner. Vi hjælper bl.a. med at servicere jer med rådgivning, teknisk support, reparation af iPad og iPhone samt reservedele til dit/jeres behov.

Måske kan du ikke lokalisere, hvor problemet i din iPhone er?  Hvorfor vi også tilbyder en gratis fejldiagnosticering, så du kan være sikker på, hvad der konkret er gået galt med din iPhone. Se prisliste her: https://onspotrepair.dk/prisliste/

kørende iPhone reparation

Har din iPhone problemer med skærm, batteri, bagcover, højtaler, lade stik, frontkamera eller bagkamera? Så kan det være, at du har behov for reservedele til ovenstående, hvilket vi altid kan hjælpe dig med. Ønsker du reservedele med, er det en fordel at fortælle os inden, hvilket mærke du eller din virksomhed er indestående med. På den måde er vi sikre på, at kunne køre ud med de helt rigtige reservedele til dit behov. Vi sikrer at din iPhone bliver lige så god, som da du købte den og at vores reservedele er i høj kvalitet.

Hos os er du som kunde vores første prioritet. Vi tager os tiden til at forstå hvad problematikken er i din iPhone og giver dig en attraktiv totalpris. Hvorfor du ikke behøver at være bekymret over de udgifter, som kan opstå ved en skadet iPhone. Læs mere om telefoner her: https://www.avxperten.dk/blog/33-tips-og-tricks-til-iphone/