Skærmskift iPhone X

iphone x skærm skift

Selvom en iPhone er af højkvalitets materiale, så kan man være så uheldig, at man skal have iphone x skærm skift, hvis man taber den. Hos OnsportRepair kan vi hjælpe dig med et skærmskift af din iPhone! Vi er nemlig specialister inden for Apple produkter og kan altid tilbyde Apple reservedele til skærmskift af din iPhone! Din iPhone er i trygge hænder, da vi ikke kun fokuserer på god service, men også tillid og tryghed. Ydermere har vi specialiseret os i Apple produkter, fordi vi altid har Apple skærme og reservedele i høj kvalitet hos os.

Uanset om det er din iPhones touch funktion eller hele skærmen, som er i stykker. Vi tilbyder fejldiagnosticering, så du er sikker på, hvad der er galt med din iPhone. Er du ofte, en person, som ved uheld taber sin iPhone? Der tilbydes også et beskyttelsesglas. På den måde er du sikker på at din iPhone, kan holde sig i lang tid, så du på sigt også spare penge. Vi sikre at vores reservedele er af høj kvalitet, derfor tilbyder vi 2 års garanti. Vi ved nemlig, hvor ærgerligt det er, når skærmen ikke virker. Derfor vil vi altid sikre at din skærm bliver så god, som ny og kan holde i mange år frem.

se priser: https://onspotrepair.dk/prisliste/

iPhone X skærm skift

https://www.apple.com/dk/newsroom/2017/09/the-future-is-here-iphone-x/

Har du ikke en iPhone? Så har vi også stor ekspertise i skærmskift,  af Apple mærket, men også Huawei. Hos OnspotRepair er vores reservedele af højeste kvalitet uanset hvilken model eller mærke, som du er indestående med.

Vores butik har beliggenhed centralt i Hvidovre i Frihedens Butikscenter. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dit skærmskift uanset, om det er en iPhone eller andet mærke og model. Vi sigter altid efter at gøre dit skærmskift færdig inden du har forladt vores butik.

Har du spørgsmål ang. skærmskift eller vil vide mere om vores ydelser? Så er du mere end velkommen til at kontakte os på 60 54 67 67 eller besøge os i butikken, hvor du altid er mere end velkommen.